advisering en hulp bij woonproblemen

Referenties urgentie

logo Volkshuisvesting

Volkshuisvesting Arnhem Mark Mekking woonadviseur
“Als woonadviseur van Volkshuisvesting Arnhem word ik vaak geconfronteerd met complexe privé problemen van woningzoekenden. Om voor de urgentieaanvraag een goed en onderbouwd verslag te kunnen schrijven, maak ik regelmatig gebruikt van de diensten van Leijten Van Hoek. Mijn ervaringen zijn zeer positief. Aanvragen tot nader onderzoek worden snel en accurate afgehandeld. Tussentijds overleg ervaar ik als ondersteunend."

logo PortaalPortaal Nijmegen Simone Jansen woonadviseur
"Ik maak gebruik van de diensten van het bureau Leijten & van Hoek bij urgentieaanvragen, onderzoeken bij overlast op diverse niveau's en met regelmaat ook een stuk advies. Mijn ervaringen in dit contact en de uitkomsten van deze onderzoeken zijn prettig en positief."
logo oosterpoort

Oosterpoort Sylvia Wolters medewerker Woonservice 
“Bureau Leijten en Van Hoek schakel ik in als ik een ondersteunend rapport nodig heb voor een aanvraag urgentie. Ik kan alle vragen die ik beantwoord wil hebben stellen en zij onderzoeken dat voor mij en maken hier een rapportage van. Zij zijn beiden zeer ervaren met mensen die te maken hebben met diverse problemen maar in het bijzonder psychische klachten omdat zij werkzaam zijn (of geweest) bij de crisisopvang. Bovendien wordt je er altijd snel geholpen."

logo entree

secretariaat Urgentiecommisie Enserve
“Wij werken al vele jaren samen met Bureau Leijten & van Hoek. Paul en Christ vormen samen de stabiele kern van dit bureau. Kenmerkend voor hen en hun medewerkers is: zij zijn deskundig, toegankelijk en snel. Hun expertise heeft een duidelijke meerwaarde voor de werkzaamheden van onze organisatie."

Leijten en Van Hoek, advisering en hulp bij woonproblemen tussen huurder en verhuurder

Leijten en Van Hoek, partner voor woningbouwcorporaties

advisering en hulp bij woonproblemen tussen huurder en verhuurder